Visas på

Ansök om mexikanskt tursitkort – land online (FFM formulär) nu

iVisa.com ger snabbare hantering och råd för alla visumansökningar sedan 2013. Vi är inte anslutna till någon myndighet.

A visa is required. We can assist in processing this document.

Visa Type Visumkostnad Processing Fee Number of Entries Hanteringstid
Tourist Card - Air
Visumkostnad USD 0.00
Service Fee USD 20.00
Number of Entries Single
Hanteringstid 30 minuter
Ansök Nu
Tourist Card - Land
Visumkostnad USD 29.00
Service Fee USD 20.00
Number of Entries Single
Hanteringstid 30 minuter
Ansök Nu

How to Apply: Tourist Card - Land

FILL OUT ONLINE APPLICATION
FILL OUT ONLINE APPLICATION

Complete our easy online application

RECEIVE DOCUMENT VIA EMAIL
RECEIVE DOCUMENT VIA EMAIL

Don't waste time in a queue or filling out forms on the plane or at the airport. We will do it for you

CHECK IF YOU REQUIRE A VISA (PAPER OR ELECTRONIC)
CHECK IF YOU REQUIRE A VISA (PAPER OR ELECTRONIC)

Some nationalities require a visa to enter this country. Check with your local embassy / consulate

ENTER DESTINATION
ENTER DESTINATION

Present your passport and the document we provide to save you time and hassle when entering destination

Ansök Nu

Läs mer: Tourist Card - Land

2015 införde Nationella immigrationsinstitutet (INM) ett Turistkort. Enligt Forma Migratoria Múltiple är det ett dokument för besökande turister från utvalda nationaliteter. Det kallas även för ett turistvisum även om det inte är något officiellt visum. Sökande kommer få sina visum via e-post efter att de fyllt i ansökningsformuläret.

iVisa erbjuder tjänsten eftersom många av våra klienter haft problem med långa köer på flygplatsen i samband med betalningen av kortet. Vår tjänst underlättar och innebär att du inte behöver vänta i någon kö. Dessutom innebär det att du inte behöver fylla i formuläret medan du befinner dig på flygplanet eller när du anländer till flygplatsen i Mexiko. För att sammanfatta, att skaffa kortet på förhand kan spara dig tid, men notera att det inte är obligatoriskt och att vi tar ut en hanteringsavgift.

Använd vår Visumkalkylator

Beräkna visumkostnad innan ansökan

Utlåtanden

Våra kunder har fantastiska saker att säga om oss

Frequently Asked Questions

Ett mexikanskt turistkort, eller FMM (Forma Migratoria Múltiple, tidigare kallat FMT), är ett turisttillstånd som krävs av alla utländska besökare som reser till Mexiko och som inte kommer ägna sig åt någon typ av betalt arbete.

Vi kräver följande för att kunna hantera din ansökan:

  • Ett pass med minst 6 månaders giltighetstid
  • Kredit/bankkort eller Paypal-konto för betalning

Kostnaden för ett turistkort (land) är 25 USD. Dessutom tillkommer en hanteringsavgift på 20 USD för standardhantering. För snabbhantering och extra snabb hantering är kostnaden 40 USD respektive 60 USD.

Det beror på vilken hanteringstid du väljer. Vi erbjuder tre alternativ:

  1. Standardhantering: 1 arbetsdag
  2. Snabbhantering: 3 timmar
  3. Extra snabb hantering: 30 minuter

Det mexikanska turistkortet (land) är giltigt i 180 dagar efter ankomsten. Det tillåter en enda inresa med maximal vistelse på 180 dagar.

Resenärer som vill besöka Mexiko måste ha ett pass med minst 6 månaders giltighetstid från det planerade inresedatumet.

Du kan bara använda det en gång, eftersom det bara gäller för en enda inresa.

Du måste ansöka om ett turistkort (flyg) om du tänker resa till Mexiko med flygplan. Du kan hämta det genom att klicka här.

Turistkort (land) tillåter en maximal vistelse på 180 dagar.

Ja. Men, resenärer som vill ansöka om ett turistkort online MÅSTE göra ansökan med passet från det godkända landet.

Mexikanska staten kräver att du ansöker inom 30 dagar från ankomsten. Men, du kan ansöka via iVisa när som helst eftersom vi kommer lägga din ansökan i kö så att den hanteras och lämnas ut till dig vid rätt tillfälle.

Nej. Turistkortet är enbart till för resor i rekreationssyfte.

Mexiko är ett land som välkomnar affärer och många försöker investera i olika sektorer som är på uppgång. Det är därför så många företag skickar ut delegationer för att se vad som väntar. Men, för att detta ska ske och om detta är någonting för dig så behöver du lära dig lite om affärsetikett innan du reser till Mexiko. Det kan förstås anses vara självklart att lära sig om företagande och vanor när du reser utomlands. Olika länder är ju förstås olika, och vad du kanske anser är helt normalt kan andra finna märkligt eller till och med olämpligt eller kränkande. Mexiko har inte särskilt många regler men du bör ändå tänka på vissa saker innan du bokar ett möte. Först och främst. Ingen kommer kräva att du lär dig att tala språket. Mexikanare talar spanska. Men du behöver inte lära dig spanska för att kunna göra affärer med dem. De flesta hyr bara in en tolk. Som du kanske förstår underlättar det förstås om du talar flytande spanska men det finns inga krav på att du ska tala spanska flytande innan du ens kommit dit. Vi rekommenderar dock att du lär dig några ord och fraser som ”vill du vara snäll att..”, tack och ursäkta mig eller liknande. Det är inte mycket men din ansträngning kommer uppskattas. Det kommer dessutom hjälpa dig att skaffa goda kontakter i landet. En sak som du däremot bör lära dig är det faktum att mexikaner värderar vänskap högt. De vill känna någon slags anknytning innan de börjar göra affärer med dig. Vissa kan tycka att det är onödigt men det är bara så mexikaner är. Personliga förhållanden är viktiga för dem och det är därför de kommer spendera mycket tid på att lära känna dig. Du kommer gå ut och äta lunch med dem, och om ni äter middag tillsammans kommer ni förmodligen inte diskutera affärer. Även om du är en person som föredrar att hålla distansen så behöver du släppa efter en aning och inse att det är såhär mexikaner gör affärer. Du kommer få frågor om ditt privatliv och din familj och det är viktigt för dina mexikanska samarbetspartners att lära känna dig. Vi rekommenderar att du ställer liknande frågor till dem eftersom det visar att du är intresserad av att lära känna dem. När du behöver boka ett möte ska du alltid se till att göra detta omkring 2 veckor i förhand. Du behöver bekräfta mötet minst en vecka i förväg och ännu en gång efter att du anlänt till Mexiko. Se till att din assistent alltid har tillgång till dina kontakter. Du förväntas dyka upp i tid till mötet men dina mexikanska motparter kan vara upp till 30 minuter försenade. Det är inget att bli upprörd över eller uttrycka någon form att irritation eftersom det anses vara oerhört kränkande. Även om du störs av detta så försök att inte visa det. Det är inget något bra sätt att starta ett möte. Så snart dina samarbetspartners dykt upp så bör du lämna ditt visitkort. Se alltid till att du har en spansk översättning på baksidan av dessa. De vill kunna förstå vad det står på kortet. När du räcker över kortet ska du dessutom se till att vända sidan med den spanska texten uppåt. Om du har en dagordning ska du se till att den finns i en spansk översättning. Förvänta dig dock inte att de andra ska följa någon dagordning. Så snart mötet startat så tänk på att förhandlingarna nästan aldrig avslutas under ett enda möte. Det anses okej att pruta så ge inte ditt bästa erbjudande direkt. Och, om chefen inte är närvarande så ska du inte förvänta dig att något beslut kommer tas. Mexikaner är väldigt statusmedvetna och ledare är alltid en del av alla beslutsprocesser. Men ett andra eller tredje möte kommer med största sannolikhet att ske utan någon chef närvarande. Hans eller hennes uppgift är att skapa en kontakt med dig men när detta är avklarat är det inte säkert att du kommer träffa dem igen. Du ska ta det som ett gott tecken. Deadlines är väldigt avslappnade och det kan ta en stund innan något beslut tas. Du måste vara tålmodig och vänta. Att försöka skynda på någonting är ett misstag och mexikanerna kommer tro att du försöker pressa dem. Det är också ett stort misstag att ta med en jurist till förhandlingarna. Du måste visa att du litar på dem. I Mexiko är det viktigt att betraktas som pålitlig, ärlig och öppen om allt som gäller dig. När det gäller klädsel bör du klä dig konservativt. Även om det är varmt ute bör du bära kostym. En mörk kostym är bäst. Bär aldrig kortärmad skjorta och du kan inte välja bort slipsen. Du kan ta av dig kavajen men allt annat kommer anses förolämpande. Kvinnors kläder får inte vara för avslöjande. De får inte heller vara för åtsittande och kjolen bör inte vara för kort. Som nämndes ovan är den klassiska stilen den bästa för både män och kvinnor. Du kommer tycka om att göra affärer med mexikaner. De är roliga, ärliga och mycket välkomnande. Om du blir hembjuden till någon så ska du inte gå dit tomhänt. Godis och blommor är alltid välkomna, men undvik ringblommor och röda blommor. Mexikaner öppnar sina gåvor direkt. Om du får en gåva ska du också öppna den genast och vara entusiastisk över innehållet även om det inte faller dig i smaken. När det gäller att göra affärer i Mexiko så är det ganska likt det du redan är van vid. Kulturen har sina sidor men så är det ju alltid. Det är bara naturligt att anpassa sig efter kulturen i det land som du besöker och framförallt om du försöker imponera. Förhoppningsvis kommer tipsen här ovan att hjälpa dig på din resa.

Ett e-visum är ett officiellt dokument som gör det möjligt för dig att resa in i och inom ett specifikt land. E-visum är ett alternativ till visum som utfärdas vid gränskontrollerna eller de pappersvisum som utfärdas efter ett besök på ambassaden/konsulatet. E-visum länkas elektroniskt till resenärens pass.

Våra tjänster börjar med information. Du kan använda ett av våra uppdaterade visumverktyg för att ta reda på om du behöver ett visum. Allt du behöver göra är att berätta var du kommer från och vart du ska ta vägen. Baserat på denna information kan vi sedan berätta hur mycket visumet kostar, antalet inresor, startdatum och ge dig en möjlighet att sätta igång direkt med att exempelvis ansöka direkt via vår webbplats!

Den bästa platsen att hitta denna information är i vårt visumverktyg. Varje land har sina egna regler och visumavgifter. Om du har bråttom kan du även ansöka online. Informationen finns även i ansökningsformuläret.

Det beror på vilket land som utfärdar ditt visum. Många visum som australiensiskt ETA och turkiskt e-visum kan hanteringen ta 15 minuter med snabbhantering. För andra visum, så som exempelvis det indiska turistvisumet, så har det i allmänhet cirka 24 timmar. Den exakta tiden finns på ansökningsformuläret. Vi garanterar dock att din ansökan hos iVisa kommer att hanteras snabbare än någon annanstans på nätet.

Dokumentet måste skrivas ut på ett blankt och vitt A4-papper. Dubbelsidig eller förminskad utskrift godkänns inte.

Vi hjälper dig med ditt resevisum på enklast och snabbast möjliga sätt. Genom de enkla online formulären och vår högklassiga dygnet runt öppna kundtjänst gör vi hela processen snabb och enkel! Vi använder också de bästa teknikerna när det gäller att skydda dina uppgifter och kreditkort.

iVisa erbjuder två typer av visum: Elektroniska visum (e-visum) och traditionella pappersvisum beroende på din destination. Dessutom erbjuder vi även följande tjänster/dokument som krävs i vissa länder: ETA (elektronisk resegodkännande), turistkort, förregistrering för Visum vid ankomsten, Inbjudningar för turister och ambassadregistreringstjänster.

  1. Välj vilket land som du vill ansöka om visum till
  2. Välj vilken typ av visum du vill ha och läs instruktionerna noga
  3. Välj Ansök nu
  4. Fyll i ansökningsformuläret
  5. Betala med Visa, Mastercard eller annat betalkort.
  6. Invänta godkännande via e-post, ladda sedan ner och skriv ut e-visumet från ditt konto.
  7. Visa upp ditt utskrivna e-visum för tjänstemannen vid gränskontrollen.

Notera att vissa länder hanterar visum utan några avgifter. Den största anledningen till att vi hanterar tusentals visum varje månad är att vi besparar dig mycket tid och frustration. Våra tjänster inkluderar en lättanvänd webbplats och ansökningsformulär. Det är mycket enklare att hantera din ansökan via oss framför allt om du gör det via mobilen eller för större grupper. Vi skickar ut alla visum dagen innan avresan. Detta är särskilt användbart för resenärer som köper visum flera månader i förväg. Vi har även en dygnet runt öppen kundtjänst med medarbetare placerade i USA och som talar engelska. Vi godkänner fler olika valutor och vår webbplats kan översättas till över 20 språk. Vi tror att vår avgift är värd din sparade tid och frustration. Notera dock att alla regeringar har sina egna ”gratis” tjänster.

Om du redan har ansökt på vår webbplats kan du logga in på ditt konto för att se din beställning/ansökan. Ett konto skapas automatiskt efter att vi mottagit din betalning. Klicka på länken i bekräftelsemailet för att skapa ett lösenord eller besöka inloggningssidan för att skapa ett nytt lösenord och logga in på kontot. Notera att i de flesta fall kommer ditt visum att levereras via e-post och kan hämtas från ditt konto efter att du loggat in.

Om ditt visum inte godkänns av myndigheterna ger vi dig alla pengarna tillbaka i enlighet med vår godkännandegaranti. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med våra tjänster vänligen kontakta oss vila livechatt och vi kommer därefter återbetala din hanteringsavgift. Om vi gjort fel på din ansökan kommer vi hantera ditt visum igen utan extra kostnad. Vänligen notera att återbetalningar sker till det kreditkort som användes för betalningen.

Om vi inte redan har hanterat ditt visum kan vi göra ändringar utan några problem. Vi kommer undersöka din information på jakt efter fel. Om ditt visum redan har hanterats, alltså att vi redan skickat din ansökan till relevanta myndigheter, kommer bara vissa av dem att tillåta ändringar. Kontakta oss omedelbart (helt via chatt) om du upptäcker ett fel i din ansökan.

Vissa länder kan kräva bevis på vaccination mot gula febern om du anländer från ett land med risk för gula febern-smitta. Du kan läsa mer om det här: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Det är den resandes eget ansvar att kontrollera dessa uppgifter innan de reser till det valda landet.

För att ladda ner ditt kvitto logga in på ditt konto och ladda ner det därifrån.

Du kan skriva ut ett nytt visum från ditt e-postkonto. Alternativt kan du hämta och skriva ut ditt e-visum via ditt iVisakonto.

Ja. iVisas system kommer inte spara din kreditkortsinformation efter att transaktionen är genomförd.

Alla visum ger resenären rätt att resa till landets gränskontroll. Det slutgiltiga avgörandet ligger hos den tjänsteman som arbetar i gränskontrollen.

Om din visumansökan inte har skickats för hantering så kommer du få en fullständig återbetalning. Men, om din ansökan redan har skickats kan vi inte ge dig några pengar tillbaka.

Leveranstider inkluderas inte i hanteringstiden. Hanteringstid är den tid som åtgår från det att vi mottagit din ansökan och fram till att den är godkänd. De flesta av våra visum (e-visum) skickas via e-post så leveranstid är i dessa fall inte aktuell.

Nej. Vi är inte knutna till några myndigheter. Vi är ett privat företag som specialiserar sig på att hantera visum för personer över hela världen.

Tyvärr kan vi inte göra detta eftersom myndigheterna inte informerar oss om anledningen till besluten.

Om ditt visum inte godkänts så rekommenderar vi att du kontaktar närmsta ambassad/konsulat för mer information om vilka alternativ du kan välja mellan.

Vi godkänner betalningar via Visa, MasterCard, American Express och Paypal.

Alla medborgare från dessa territorium och som ansöker via vår webbplats kommer få sin ansökan hanterad med den nationalitet/medborgarskap som anges i deras pass. Exempelvis kommer en resande från Puerto Rico att få sin ansökan som hanterad som om han vore amerikansk medborgare. Detta gäller inte resande från BOTC (Medborgare i brittiska utländska territorium) enligt British Overseas Territories Act från 2002.

Need Help?