Visas på

Få ditt eNTRI-visum till Malaysia online nu

iVisa.com provides expedited processing and guidance for any visa application since 2013. We are not affiliated with any Government Department.

No Tourist Visa Required

Idag har du tur. Du behöver INTE ett turistvisum för att resa hit. Om du behöver information gällande student- eller turistvisum vänligen kontakta din närmaste ambassad. Trevlig resa!

Ambassadens kontaktinformation

Learn More: eNTRI visum

I mars 2017 introducerade Malaysias regering systemet Electronic Travel Registration & Information (eNTRI), som ger resenärer möjligheten att besöka Malaysia i upp till 15 dagar. eNTRI-dokumentet är enbart tillgängligt för indiska och kinesiska medborgare. De sökande kommer motta sina visum via e-post efter att de uppgett nödvändig information i ansökningsformuläret och därefter genomfört sin betalning via nätet. Dokumentet måste visas upp vid ankomsten till Malaysia.

Den största fördelen med eNTRI-visum är att resenärerna kan få detta dokument på bara en timme vid extra snabb hantering. Anledningen till detta är att dokumentet inte måste granskas av Malaysias regering och utfärdas automatiskt om du uppfyller visumkraven.

Använd vår Visumkalkylator

Calculate Visa Cost Before Applying

Utlåtanden

Våra kunder har fantastiska saker att säga om oss

Frequently Asked Questions

Det elektroniska reseregistret (eNTRI) är ett program för undantag av visumkrav för indiska och kinesiska medborgare för att underlätta turism. De flesta resenärer refererar till eNTRI som ett visum eftersom du ändå måste ansöka i förväg och registrera dig innan du anländer till Malaysia. Ett eNTRI kommer utfärdas som bevis på registreringen och detta måste visas upp vid ankomsten till Malaysia.

Vi behöver följande för att kunna hantera din ansökan:

  • Originalpasset (giltigt minst 6 månader efter ankomsten till Malaysia)
  • Ett passfoto av den sökande (taget inom närmsta 6 månaderna)
  • En resplan med flyguppgifter (bekräftad returbiljett)
  • Bevis på boende (hotellbokning)
  • Födelsebevis (för minderåriga barn)

Notera att den malaysiska regeringen kan kräva ytterligare dokumentation. Vi kommer informera dig OMGÅENDE om så är fallet.

Kostnaden för ett eNTRI-visum är 21,50 USD. Därutöver tillkommer en hanteringsavgift på 35 USD för standardhantering. För snabbhantering och extra snabb hantering tillkommer en hanteringsavgift på 65 USD respektive 85 USD.

Det beror på vilken hanteringstid du väljer. Vi erbjuder tre alternativ:

  1. Standardhantering: 1 arbetsdag
  2. Snabbhantering: 3 timmar
  3. Extra snabb hantering: 30 minuter

Ett eNTRI-visum är giltigt i 90 dagar. Detta betyder att du måste anlända till Malaysia inom 90 dagar från det att visumet utfärdades.

Varje sökandes pass måste vara giltigt minst 6 månader från det planerade ankomstdatumet.

Varje sökandes pass måste vara giltigt minst 6 månader från det planerade ankomstdatumet.

Nej. Ett godkänt eNTRI-visum till Malaysia är INTE en garanti för att den sökande får rese in i Malaysia. Det slutgiltiga beslutet tas av Gränskontrollen i samband med ankomsten till Malaysia.

Ja. Om den sökande är minderårig (ett barn under 18 år) måste de ansöka om eNTRI tillsammans med minst en förälder. Du måste även lämna en kopia av barnets födelsebevis för att ytterligare bevisa släktskapet mellan föräldern och barnet.

Kvalificerade kan ansöka om eNTRI-visumet till Malaysia direkt via nätet utan att behöva besöka ambassaden.

Resande kan stanna i upp till 15 dagar med ett eNTRI-visum.

Nej. Du kan bara inneha ett enda eNTRI-visum åt gången.

Även om både kinesiska och indiska medborgare kan ansöka om eNTRI-visum hanterar vi för närvarande bara ansökningar från indiska medborgare.

Vaccinationsbevis för Gula febern krävs av alla besökare som rest via, eller kommer från något av, följande länder på väg till Malaysia:

  • Angola
  • Etiopien
  • Senegal
  • Benin
  • Gabon
  • Sierra Leone
  • Bolivia
  • Gambia
  • Sydafrika
  • Brasilien
  • Ghana
  • Sri Lanka
  • Burkina Faso
  • Guinea-Bissau
  • St Kitts & Nevis
  • Burundi
  • Kenya
  • Surinam
  • Kamerun
  • Mali
  • Tanzania
  • Centralafrikanska republiken
  • Niger
  • Togo
  • Chad
  • Nigeria
  • Uganda
  • Djibouti
  • Panama
  • Venezuela
  • Ecuador
  • Peru
  • Zaire
  • Guinea
  • Rwanda
  • Zambia
  • Eritrea
  • Sao Tomé & Príncipe

Då och då händer det att Malaysias regering vill hålla en personlig intervju med den sökande på närmsta malaysiska ambassad.

Detta händer dock inte särskilt ofta, men vi kommer informera dig närmare om intervjun om detta skulle behövas.

Uppgifter som vi kommer skicka till dig via e-post om intervju blir aktuell är:

  • PLATS: Malaysias Ambassad XXXX
  • ADRESS: XXX
  • KONTAKT: XXX
  • Telefonnummer: XXX
  • E-post: XXXXX@xxx.gov.my
  • Intervju: DATUM & TID

Du kan ansöka om eNTRI-visum en gång var 3:e månad. Om du behöver resa mer regelbundet bör du istället ansöka om ett vanligt visum på Malaysias Ambassad.

Nej. Du måste göra din ansökan medan du befinner dig utanför Singapore och Malaysia.

Du måste visa upp följande dokument när du anländer till Malaysia:

  • En utskrift av ditt eNTRI-visum.
  • Tillräckligt kapital (kontanter/Resecheckar/Bank- eller kreditkort) för att täcka löpande utgifter.
  • Returbiljett
  • Bevis för ordnat boende (inbjudan av värd/hotellbokning/Airbnb bokning, Booking.com bekräftelse osv.)

Om ditt nya ankomstdatum ligger efter de 90 dagar som visumet är giltigt så måste du ansöka om ett nytt eNTRI.

Nej. Du får inte ansöka om eNTRI inom 24 timmar före avfärd. Vi rekommenderar att du ansöker om eNTRI minst 48 timmar innan du reser till Malaysia.

Ja. Förutom de vanliga dokumenten måste du också visa upp ett giltigt arbetsvisum eller bosättningsbevis från det land där du är bosatt.

Ja. Alla internationella resenärer måste se till att inneha ett giltigt eNTRI innan de reser till Malaysia.

Ett e-visum är ett officiellt dokument som gör det möjligt för dig att resa in i och inom ett specifikt land. E-visum är ett alternativ till visum som utfärdas vid gränskontrollerna eller de pappersvisum som utfärdas efter ett besök på ambassaden/konsulatet. E-visum länkas elektroniskt till resenärens pass.

Våra tjänster börjar med information. Du kan använda ett av våra uppdaterade visumverktyg för att ta reda på om du behöver ett visum. Allt du behöver göra är att berätta var du kommer från och vart du ska ta vägen. Baserat på denna information kan vi sedan berätta hur mycket visumet kostar, antalet inresor, startdatum och ge dig en möjlighet att sätta igång direkt med att exempelvis ansöka direkt via vår webbplats!

Den bästa platsen att hitta denna information är i vårt visumverktyg. Varje land har sina egna regler och visumavgifter. Om du har bråttom kan du även ansöka online. Informationen finns även i ansökningsformuläret.

Det beror på vilket land som utfärdar ditt visum. Många visum som australiensiskt ETA och turkiskt e-visum kan hanteringen ta 15 minuter med snabbhantering. För andra visum, så som exempelvis det indiska turistvisumet, så har det i allmänhet cirka 24 timmar. Den exakta tiden finns på ansökningsformuläret. Vi garanterar dock att din ansökan hos iVisa kommer att hanteras snabbare än någon annanstans på nätet.

Dokumentet måste skrivas ut på ett blankt och vitt A4-papper. Dubbelsidig eller förminskad utskrift godkänns inte.

Vi hjälper dig med ditt resevisum på enklast och snabbast möjliga sätt. Genom de enkla online formulären och vår högklassiga dygnet runt öppna kundtjänst gör vi hela processen snabb och enkel! Vi använder också de bästa teknikerna när det gäller att skydda dina uppgifter och kreditkort.

iVisa erbjuder två typer av visum: Elektroniska visum (e-visum) och traditionella pappersvisum beroende på din destination. Dessutom erbjuder vi även följande tjänster/dokument som krävs i vissa länder: ETA (elektronisk resegodkännande), turistkort, förregistrering för Visum vid ankomsten, Inbjudningar för turister och ambassadregistreringstjänster.

  1. Välj vilket land som du vill ansöka om visum till
  2. Välj vilken typ av visum du vill ha och läs instruktionerna noga
  3. Välj Ansök nu
  4. Fyll i ansökningsformuläret
  5. Betala med Visa, Mastercard eller annat betalkort.
  6. Invänta godkännande via e-post, ladda sedan ner och skriv ut e-visumet från ditt konto.
  7. Visa upp ditt utskrivna e-visum för tjänstemannen vid gränskontrollen.

Notera att vissa länder hanterar visum utan några avgifter. Den största anledningen till att vi hanterar tusentals visum varje månad är att vi besparar dig mycket tid och frustration. Våra tjänster inkluderar en lättanvänd webbplats och ansökningsformulär. Det är mycket enklare att hantera din ansökan via oss framför allt om du gör det via mobilen eller för större grupper. Vi skickar ut alla visum dagen innan avresan. Detta är särskilt användbart för resenärer som köper visum flera månader i förväg. Vi har även en dygnet runt öppen kundtjänst med medarbetare placerade i USA och som talar engelska. Vi godkänner fler olika valutor och vår webbplats kan översättas till över 20 språk. Vi tror att vår avgift är värd din sparade tid och frustration. Notera dock att alla regeringar har sina egna ”gratis” tjänster.

Om du redan har ansökt på vår webbplats kan du logga in på ditt konto för att se din beställning/ansökan. Ett konto skapas automatiskt efter att vi mottagit din betalning. Klicka på länken i bekräftelsemailet för att skapa ett lösenord eller besöka inloggningssidan för att skapa ett nytt lösenord och logga in på kontot. Notera att i de flesta fall kommer ditt visum att levereras via e-post och kan hämtas från ditt konto efter att du loggat in.

Om ditt visum inte godkänns av myndigheterna ger vi dig alla pengarna tillbaka i enlighet med vår godkännandegaranti. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med våra tjänster vänligen kontakta oss vila livechatt och vi kommer därefter återbetala din hanteringsavgift. Om vi gjort fel på din ansökan kommer vi hantera ditt visum igen utan extra kostnad. Vänligen notera att återbetalningar sker till det kreditkort som användes för betalningen.

Om vi inte redan har hanterat ditt visum kan vi göra ändringar utan några problem. Vi kommer undersöka din information på jakt efter fel. Om ditt visum redan har hanterats, alltså att vi redan skickat din ansökan till relevanta myndigheter, kommer bara vissa av dem att tillåta ändringar. Kontakta oss omedelbart (helt via chatt) om du upptäcker ett fel i din ansökan.

Vissa länder kan kräva bevis på vaccination mot gula febern om du anländer från ett land med risk för gula febern-smitta. Du kan läsa mer om det här: https://wwwnc.cdc.gov/travel/destinations/list. Det är den resandes eget ansvar att kontrollera dessa uppgifter innan de reser till det valda landet.

För att ladda ner ditt kvitto logga in på ditt konto och ladda ner det därifrån.

Du kan skriva ut ett nytt visum från ditt e-postkonto. Alternativt kan du hämta och skriva ut ditt e-visum via ditt iVisakonto.

Ja. iVisas system kommer inte spara din kreditkortsinformation efter att transaktionen är genomförd.

Alla visum ger resenären rätt att resa till landets gränskontroll. Det slutgiltiga avgörandet ligger hos den tjänsteman som arbetar i gränskontrollen.

Om din visumansökan inte har skickats för hantering så kommer du få en fullständig återbetalning. Men, om din ansökan redan har skickats kan vi inte ge dig några pengar tillbaka.

Leveranstider inkluderas inte i hanteringstiden. Hanteringstid är den tid som åtgår från det att vi mottagit din ansökan och fram till att den är godkänd. De flesta av våra visum (e-visum) skickas via e-post så leveranstid är i dessa fall inte aktuell.

Nej. Vi är inte knutna till några myndigheter. Vi är ett privat företag som specialiserar sig på att hantera visum för personer över hela världen.

Tyvärr kan vi inte göra detta eftersom myndigheterna inte informerar oss om anledningen till besluten.

Om ditt visum inte godkänts så rekommenderar vi att du kontaktar närmsta ambassad/konsulat för mer information om vilka alternativ du kan välja mellan.

Vi godkänner betalningar via Visa, MasterCard, American Express och Paypal.

Alla medborgare från dessa territorium och som ansöker via vår webbplats kommer få sin ansökan hanterad med den nationalitet/medborgarskap som anges i deras pass. Exempelvis kommer en resande från Puerto Rico att få sin ansökan som hanterad som om han vore amerikansk medborgare. Detta gäller inte resande från BOTC (Medborgare i brittiska utländska territorium) enligt British Overseas Territories Act från 2002.

Need Help?